Menu
Your Cart

Egyszer használatos kesztyűvel, overállal és légzésvédelmi termékekkel bizonytalan ideig nem tudunk szolgálni.

Szállítási és átvételi információk

A szállítási költség a megrendelés összegétől függ:

Netto 30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES.

Netto 30.000 Ft allatti rendelés esetén a szállítás brutto 1750 Ft. (utánvét esetén +250 Ft összeget számolunk fel utánvét kezelési díjnak)

A szállítási költségek Magyarország egész területén egységesek. Kérjük, a vásárlás folyamán adatainál a telefonszámát is feltűntetni, azért, hogyha kézbesítés közben bármilyen probléma merülne fel, a szállító felvehesse Önnel a kapcsolatot!

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget a csomag átvételekor lehetséges a futárnak kifizetnie készpénzzel (uánvét), vagy átutalással.

Kiszállíás:

A csomagok kiszállítását a DPD futárszolgálat végzi Magyarország egész területén. Hétvégén nincs kiszállítás. A kiszállítás várható időtartama 2-3 munkanap, amennyiben a megrendelt termék raktárkészletről elérhető, ellenkező esetben a szállítás 8-10 munkanapot is igénybe vehet.

A megrendelések kiszállítása során előfordulhatnak rendkívüli esetek, amelyek késedelmet okozhatnak, mint például közlekedési tényezők stb. Ilyen esetekben türelmüket és elnézésüket kérjük!


Weboldalunk, mint a weboldalak többsége sütiket, ún. cokkie-kat használ. Weboldalunk használatával elfogadja Adatvédelmi szabályzatunkat.
Adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.